Fina priser till Blå Stjärnans Djursjukhus

 

Björn Åblad vald till Årets Veterinär 2017

Vi är glada och stolta över att vår veterinär Björn Åblad utsetts till Årets Veterinär 2017. Priset delades ut under de årliga VeTA-dagarna som ägde rum den 31 mars - 2 april. Läs mer om priset och juryns arbete på VeterinärMagazinet.

Motiveringen löd:
"Med ögon känsliga för djur.
Årets Veterinär är en av landets bästa på bilddiagnostik. Det har han blivit genom erfarenhet och hårt arbete, men han har också en unik talang att tolka bilderna och koppla dem till de kliniska fallen. Det är därför som djurägarna söker upp honom och det är därför medarbetarna frågar honom till råds hela tiden, varje dag.
Som chef är han omtänksam och omtyckt, som lärare är han klok och pedagogisk och som kliniker är han påläst och omsorgsfull."

 

 

 

Sandy Anderson tilldelades Guldugglan för Årets Rehab

Även vår sjukgymnast Sandy Anderson fick en fin utmärkelse, Guldugglan, ett nyinstiftat pris från veterinärbranschens utbildningbolag, VeTA-bolaget. Priset uppmärksammar duktiga medarbetare som förutom att vara duktiga i sin proffession också får kollegor att växa och verksamheter att utvecklas genom att de delar med sig av sin kunskap. Guldugglan delas ut i följande fem kategorier: Årets Administratör, Årets BMA, Årets Djurvårdare, Årets Rehab och Årets Djursjukskötare. Mer information om priset och övriga vinnare finns på VeTA-bolagets hemsida.

 

Stort grattis till er båda!

Skriven 2017-02-21 Senast uppdaterad 2018-06-28
-->