Hitta hit

Blå stjärnans Djursjukhus ligger centralt i Göteborg och du tar dig enkelt till oss med bil, cykel eller kollektivtrafik.

 

Besöksadress

Blå Stjärnans Djursjukhus, Gjutjärnsgatan 4, 417 07 Göteborg.

 

Med bil

Blå Stjärnans djursjukhus ligger på Gjutjärnsgatan 4 på Ringön på Hisingen, nära Göta Älvbrons brofäste. Vi finns mittemot Mekonomen.

 

Parkering

Hos oss parkerar du alltid gratis. Glöm inte att skriva upp din bils registreringsnummer när du anmäler dig i receptionen. I anslutning till de separata ingångarna för Exo/Smådjur samt avlivning finns ett begränsat antal P-platser.

 

Med kollektivtrafik

Spårvagn 5, 6, 10 eller 13 – hållplats: Frihamnen.
Buss – Hållplats: Hjalmar Brantingsplatsen (promenera i riktning mot Göta Älvbron).

Från och med den 19:e juni slutar alla spårvagnar att gå på Hisingen och kommer att ersättas med bussar. Det innebär att vår närmaste hållplats, Frihamnen, kommer att dras in och ersättningsbussarna stannar på Hjalmar Brantingsplatsen (promenera i riktning mot Göta Älvbron).
Den 21:e augusti ska spårvagnarna över Göta Älvbron vara i trafik igen.

Västtrafiks reseplanerare

Ingångar

På framsidan av huset hittar du vår ordinarie ingång som leder till direkt till receptionen. Avdelningen Exo/Smådjur har en egen ingång som ligger längs långsidan på baksidan av byggnaden och leder in till ett separat väntrum. På baksidan av huset har vi även en speciell ingång för djurägare som kommer för inbokad avlivning av husdjur.

-->