Registrering 2019

Registrering

Registrering sker via länken nedan. De tillval som kan göras är en trerätters middag på lördagkvällen samt tre workshops med olika teman på söndagen.

Registrering för BSA Meeting 2019

 

Allmän information 

Registreringsavgiften för Meeting 2019 inkluderar föreläsningar lördagen den 19e januari inkl. lunch, fika, digitalt kursmaterial samt tillträde till utställningen.

Meeting 2019 lördagen 19e januari Pris
Registreringsavgift Meeting 2019  SEK 2999 ex. moms
Trerätters middag lördag 19e Januari 19.30 SEK 700 ex. moms


Workshops

BSA arrangerar tre parallella praktiska sessioner med fokus på ett visst ämne. Deltagare kan endast delta i en workshop.

Registreringsavgiften till Workshop inkluderar praktiska övningar, digitalt kursmaterial, fika samt grab and go-lunch.

Workshops söndagen 20e januari Pris
Workshop I - Roeland Wessel 20e Januari SEK 3999 ex. moms               
Workshop II - Jill Maddison 20e Januari SEK 3999 ex. moms
Workshop III  - Barbara Oakley 20e Januari SEK 3999 ex. moms

 

Övrig information

Avbokningar
Fram till 1a januari, 2019, är avbokning möjlig och du får full återbetalning på anmälningsavgiften, workshop samt middag förutom en avbokningsavgift på 500 kronor som tillkommer. Vi beklagar att inga återbetalningar kan göras för avbokningar gjorda efter 1a januari 2019.

Avbokningar på grund av sjukdom, bekräftad av ett läkarintyg, återbetalas förutom en avbokningsavgift på 500 kronor som tillkommer. Om du på grund av oförutsedda omständigheter inte kan delta i Meeting 2019 kan din registrering överföras till en annan anställd person på företaget till en kostnad av 500 kronor.

Vid avbokningar eller byte av registreting till annan person, vänligen kontakta VeTA-bolaget snarast möjligt via e-mail: info@vetabolaget.se. Inkludera alla personuppgifter samt ev kostavvikelser.

Betalningsinformation
All betalning sker via faktura som VeTA-bolaget skickar ut till alla anmälda. Alla betalningar görs i svenska kronor (SEK).