Så tar vi hand om ditt djur

Blå Stjärnans Djursjukhus är bemannat med veterinärer och djursjukvårdare dygnet runt, det innebär att vi hela tiden finns i närheten och kontinuerligt tittar till våra patienter.

På Blå Stjärnan finns separata avdelningar för alla sorters djur, behandlingar och sjukdomstillstånd. Här finns avskilda undersökningsrum, välutrustade operations- och rehabiliteringsrum, vårdavdelningar och en separat intensivvårdsavdelning med tillsyn dygnet runt.

Alla våra inskrivna djur får en egen bur anpassad efter djurets storlek och rörelsebehov och våra hund- och kattburar är inredda med madrass och filtar för att skapa en ombonad och varm känsla. Djuren har alltid tillgång till färskt vatten och ett stort sortiment av mat för alla patienters behov och önskemål.

Hundar rastas utomhus flera gånger dagligen och katter har kattlåda som rengörs flera gånger per dag. För de exotiska djuren har vi ett eget väntrum, inrett i lugnande grönt för att djuret ska känna sig välkommet. Alla patienter ses till regelbundet för att säkerställa att de mår bra under sin vistelse hos oss.


Vård med övernattning

Om ditt djur blir inskrivet för utredning och behandling, eller har genomgått en större operation så kommer det till någon av våra vårdavdelningar. Här jobbar dagligen veterinärer, legitimerade djursjukskötare och djurvårdare.

Vi har som mål att ringa dig varje dag efter att vi har bedömt ditt husdjurs hälsotillstånd. Du får då reda på hur natten har gått, hur ditt husdjur mår för stunden och information om vilka ytterligare behandlingar och undersökningar som kan vara aktuella. Skulle något allvarligt inträffa så hör vi givetvis av oss till dig oavsett tid på dygnet.

Vi har bemanning av veterinärer och djursjukvårdare dygnet runt som tittar till ditt djur.

På Blå Stjärnan finns separata avdelningar för alla sorters djur.

Våra kattburar är inredda med madrass, filtar och en mjuk bädd att krypa in i, allt för att katter som sover över hos oss ska få en så ombonad och lugn miljö som möjligt.

Våra hundburar är inredda med madrass och filtar för att skapa en ombonad och varm känsla. 

-->