Priser och betalning

När din veterinär gjort en grundläggande undersökning av ditt husdjur får du en preliminär prisuppgift. Eftersom varje situation och patient är unik är det tillsammans med dig som vi kommer fram till vilka åtgärder som ska göras för ditt djur. Tveka aldrig att ställa frågor till veterinären om prisuppgifter eller annat du funderar över.

Betalning

Hos oss kan du betala kontant, med kort och med Swish.
Vi tar emot kontant betalning vardagar mellan kl. 08.00 – 17.00.
För mer information om betalning och försäkringar läs mer under vanliga frågor.

När du kommer till oss med ett oförsäkrat djur gäller följande:
Steg 1:
När du anmäler dig och ditt djur i receptionen betalar du en startavgift med hänvisning till aktuell prislista.

Steg 2:
När det krävs mer vård än bara undersökningen av ditt djur så ökar kostnaderna. Vårdkostnaden för akuta besök är alltid svåra att beräkna exakt eftersom det beror på om djuret behöver stanna hos oss, hur länge djuret ska behandlas eller hur djuret svarar på behandling. Veterinären gör en preliminär bedömning och du betalar en förskottsbetalning på 50% av den beräknade kostnaden. Detta gäller även för operationer.

Avbokning

Om ni måste avboka eller omboka er tid skall detta göras senast klockan 17.00 dagen före. Avbokning kan göras på tel: 031-653500 måndag-fredag kl 08.00-17.00 eller via mail till info@blastjarnan.se

Uteblivet/sent avbokat besök debiteras med en faktura på 600 kr.

Delbetalning

Humankonto
I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera olika möjligheter till delbetalning av våra behandlingar, köp av foder och djurvårdsartiklar. Din betalning kan till exempel delas upp på 6 till 12 månader – räntefritt.

Grundkrav för ansökan är att den som söker skall ha fyllt 18 år, ha en deklarerad inkomst och inga betalningsanmärkningar. Säg till att du vill betala med Human Konto så hjälper vår personal i receptionen till med din ansökan och betalning. Du får besked medan du väntar.

Kreditansökan kan också göras på egen hand via Human Finans. Du får besked direkt på hemsidan.

Vad kostar det?

Det kan vara svårt att ge ett exakt pris innan man vet vad eventuella provsvar visar och om vi behöver gå vidare med kompletterande undersökningar. Vid akuta besök tillkommer en akutavgift. Avgiften täcker våra omkostnader för möjligheten att ta emot akuta patienter och ha öppet dygnet runt, årets alla dagar. På obekväm tid tillkommer ett tillägg för de undersökningar vi behöver göra (t.ex. ultraljud, röntgen, kirurgiskt ingrepp osv.). Under besöket har du och din veterinär en dialog om bästa behandlingen för ditt djur samt om kostnaden.

Har du ditt djur försäkrat så kan vi hjälpa dig att direktreglera med ditt försäkringsbolag. Vid direktreglering tar vi ut en avgift om 185 kronor. Direkreglering görs endast för det aktuella besöket och inte för tidigare besök hos oss eller andra djursjukhus/kliniker.

Kastrering

Vaccinering

ID-märkning

Röntgen

Ögonlysning

Boka tid online

Boka din tid snabbt och smidigt online.
Du kan naturligtvis även ringa vår
Kundservice 031-65 35 00.